2013. július 13., szombat

Vértes Vendégház

Nagyon szeretem a Vértest, különösen akkor, mikor pihentető túrára vágyom. Itt nincsenek meredek "hegy"oldalak, mint a Börzsönyben, vagy a Bükkben.
A mai túránk pl. egy gyönyörű napraforgó mező mellett haladt. 




A nap vége felé szállást Gánton kerestünk, ismertünk egy jó kis panziót a település központjában, ahol igen friss és tiszta ágyneműbe, illetve ágyba bújhattunk, a fürdőszoba pedig makulátlan tisztaságú volt, kézmosóval, valamint rengeteg törülközővel és wc papírral ellátva. :) Ezek akkoriban azért voltak fontos szempontok, mert túrázás közben ránk esteledett és az autónk, amiben a toalettünk volt, elég messze volt ahhoz, hogy visszamenjünk érte.
Lényeg, hogy most sem sikerült ugyan abba a vízbe lépnünk, ugyanis esküvő miatt teltház volt a panzióban. Szerencsére egy másik házban tudtak még helyet adni. Az ágyneművel itt sem volt gond, a fürdőszoba is kellően felszerelt volt, egy dolgot leszámítva, hogy hiányoltuk a fogasokat/akasztókat a falról. 



Az összképet némiképp rontotta, hogy a felújításkor keletkezett sittet kiszórták a bejárat elé. Persze biztos tervezik az udvar rendezését, de azt azért túlzásnak tartottam, hogy ugyanazt az árat, amit a panzióban alkalmaztak, elkérték itt is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése